Tilaus- ja toimitusehdot

1. Asiakkaalla on oikeus palauttaa tuote 14 vrk kuluessa sen vastaanottamisesta, mikäli se ei vastaa asiakkaan tilauksessa esittämiä toiveita. Asiakas saa palauttaa tuotteen myös, mikäli tuote ei vastaa laadultaan hänen odotuksiaan. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kuluista. Yksilöityjä tuotteita, joita ei voi myydä uudelleen, ei voi palauttaa. Ennen mahdollista palautusta ota yhteyttä: tilaukset(at)maisart.net

2. Tuotteet suunnitellaan, valmistetaan, pakataan ja postitetaan mahdollisimman pian maksun rekisteröidyttyä. Halutessaan asiakas voi tiedustella tilannekohtaisesti tuotteen valmistusaikaa. Tilausten kulloisestakin määrästä riippuen normaali valmistumisaika on noin 3-14 vrk.

3. Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen virhevastuu. Virhevastuu koskee vain tuotetta. Kuljetuksissa sattuneista vahingoista emme vastaa.

4. Koska tuotteet valmistetaan käsityönä, pinnoitteissa ja muodoissa on vaihtelua. Jokainen tuote suunnitellaan ja valmistetaan yksilöllisesti. Halutessaan asiakas voi pyytää väliaikatietoja ja -kuvia valmistettavasta tuotteesta, jolloin hänellä on mahdollisuus vaikuttaa tuotteen lopputulokseen mahdollisimman paljon. Tämä kuitenkin hidastaa tuotteen valmistusprosessia.