Mitä lahjaksi?

Lahjaideoiden keksiminen voi joskus olla vaikeaa. Siksi olemme koonnet tälle sivulle sopivia lahjaideoita eri tilanteisiin. Voit myös ottaa meihin yhteyttä tilaukset(at)maisart.net ja kysyä lisää tai pyytää valmiista tuotteista poikkeavaa erikoiskustomoitua tuotetta!

 

Lahjaidea hääparille tai kihlaparille

Tuoreelle hääparille tai kihlaparille sopii lahjaksi kaunis ja varmasti persoonallinen LOVE -kirjaimista koostuva kokonaisuus, johon on maalattu käsin pariskunnan nimet. LOVE -kirjainsetti.

Myös pariskunnan etunimien etukirjaimet ja niiden väliin &-merkki ovat mainio lahjaidea. Voit valita kirjainten fontin ja värin ja pintakäsittelyn monista eri vaihtoehdoistamme. Sisustuskirjaimet.

Vauvalahja ristiäisiin tai nimiäisiin

Jos vauvan nimi on jo tiedossa, niin pienelle prinssille tai prinsessalle sopii nimikoitu kirjain. Nimen etukirjaimen muotoiseen kirjaimeen maalataan lapsen nimi. Värivaihtoehtoja on kolme. Jos nimi ei ole vielä tiedossa, niin silloin sopii esimerkiksi nimikoitu kirjain B, johon maalataan esimerkiksi Baby tai Our baby.  Nimikoitu kirjain.

Myös herkkä ja kaunis siipinaulakko sopii vauvalle tai lapselle lahjaksi. Siipien tekstin voit valita itse, joten se voi olla esimerkiksi lapsen nimi ja syntymäpäivämäärä. Naulakkoon voi sitten ripustaa esimerkiksi ensimmäiset tossut, kastemekon ja yms muistoja. Siipinaulakko.

Tupaantuliaislahja uuteen kotiin

Jos sinut on kutsuttu tupaantuliaisiin tai muuten vain menet vierailulle toisen kotiin, niin lahjaksi sopii jokin sisustuskylteistämme. Kyltti tuo kotiin kauniin yksityiskohdan. Kylttejä löytyy niin romanttiseen kuin klassiseenkin makuun ja kodin eri huoneisiin. Sisustuskyltit.

 

Tuotteita koiraihmiselle lahjaksi

Koiraihmiselle voi olla vaikea keksiä sopivaa lahjaa. MaisART:in rotunaulakot ovat oiva lahjaidea juuri heille! Valitse oikea rotu koiranaulakko -valikoimastamme, niin iloinen yllätys on varmasti taattu. Jos haluat naulakosta vielä hieman henkilökohtaisemman, niin valitse naulakon tekstiksi esim koiran nimi!

Koiranaulakot

 

Tilaustyöt

Tilaustyönä voimme toteuttaa myös erikoisemmat ratkaisut. Ota yhteyttä, tilaukset(at)maisart.net